Surya

๐™Ž๐™ช๐™ง๐™ฎ๐™– *๐ŸŽ๐Ÿ—-๐ŸŽ๐Ÿ“-๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ โ€ ๐ŸŽ๐Ÿ‘-๐Ÿ๐Ÿ-๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ

Ruim 10 jaar geleden werd deze mooie dame bij mijn vriendin geboren als kleindochter van mijn Harry ( 19 jaar ) Pa en ma hadden geen zin om hun nest groot te brengen en aangezien in Dordrecht bij een andere vriendin mijn warmtekooi al stond met 2 kleintjes erin, besloten dit nestje mee vanuit Wierden naar Dordrecht te nemen.
In eerste instantie was ze al gereserveerd totdat we de wangen door zagen komen en het een bleekmasker bleek te zijn. DNA uitslag gaf te kennen dat het om een een popje ging, dus reservering afgezegd want die ging ik houden!
Er kwam al snel een man op haar pad in Akay en samen hebben ze heel wat jongen groot mogen brengen.
Vorig jaar oktober begon ze te kwakkelen met haar gezondheid , was constant benauwd. Een aantal onderzoeken verder bleek dat haar lever niet goed was. prognose : slecht, hieraan is niets te doen. Ik ben toen met puur hepato gestart een homeopathisch middel ter ondersteuning.
Langzamerhand ging ze toch steeds meer afvallen en werd ze steeds benauwder. In de nacht sliep ze op de grond.
Vanmorgen ging het echt niet meer, heb ik haar onder mijn vest gehad en een tijdje met haar rond gelopen in de voliรจre om afscheid te kunnen nemen van alles en van haar partner.
Na een half uur-1 uur heeft haar lichaampje het opgegeven en is ze in mijn armen ingeslapenย ๐Ÿ˜ข
Het weekend zijn we weg geweest, en ik ben er van overtuigd dat ze op me gewacht heeft voor dat ze kon rusten.
Wat zal ik haar missen!