Te koop/Reserveren

De kweek loopt van maart tot en met september (afhankelijk van het weer). Ik werk met een reserveringslijst. Deze wordt pas opengesteld als de blokken in de kooien gaan en het seizoen gaat beginnen. Eerder neem ik geen reserveringen aan. Je mag bij mij voorkeur opgeven voor het geslacht en de mutatie van de vogel. Ik hou hier dan zoveel mogelijk rekening mee. Van te voren is natuurlijk niet te voospellen wat er allemaal uit de eitjes komt rollen. Sinds 2023 ben ik helaas¬† genoodzaakt¬† daar een aanbetaling voor te vragen omdat er toch te veel mensen ergens anders gingen “shoppen”en dit niet aan mij doorgaven of helemaal geen reactie meer gaven als ik hun benaderde. Zo hoef ik andere mensen die serieuze interesse hebben niet teleur te stellen.

In de eerste instantie zijn de nieuwtjes en foto’s via deze website, maar ook voornamelijk via mijn facebookpagina te volgen. Pas als ik de geslachten weet van de kleintjes zal ik de mensen die op mijn lijst staan persoonlijk benaderen met foto’s en met de vraag of er interesse is. Is deze vogel wat je zoekt en wil je deze reserveren zet ik deze definief voor je vast.

Ik neem geen reserveringen aan voor mensen die iemand anders willen verrassen met een vogel. De aanstaande eigenaar dient hier ten alle tijden van op de hoogte te zijn. Tevens neem ik geen reserveringen aan voor mensen waarvan hun kinderen graag een vogeltje willen. Als ouder moet je hier zelf achter staan. Een huisdier neem je niet zomaar.

De reserveringslijst voor het jaar 2024 geopend!