Te koop/Reserveren

De kweek loopt van maart tot en met september (afhankelijk van het weer). Ik werk met een vrijblijvende reserveringslijst. Deze wordt pas opengesteld als de blokken in de kooien gaan en het seizoen gaat beginnen. Eerder neem ik geen reserveringen aan. Je mag bij mij voorkeur opgeven voor het geslacht en de mutatie van de vogel. Ik hou hier dan zoveel mogelijk rekening mee. Van te voren is natuurlijk niet te voospellen wat er allemaal uit de eitjes komt rollen. Het is niet de bedoeling wanneer je jezelf op deze lijst laat zetten je alsnog overal gaat ‘shoppen’. Slaag je ergens anders geef dit dan bijtijds aan mij door. Zo hoef ik andere mensen die serieuze interesse hebben niet teleur te stellen.

In de eerste instantie zijn de nieuwtjes en foto’s via deze website, maar ook voornamelijk via mijn facebookpagina te volgen. Pas als ik de geslachten weet van de kleintjes zal ik de mensen die op mijn lijst staan persoonlijk benaderen met foto’s en met de vraag of er interesse is. Is deze vogel wat je zoekt en wil je deze reserveren dan vraag ik een aanbetaling.

Wanneer ik een reactie geef (op welke manier dan ook) wees dan wel zo fair om antwoord terug te geven. Ik steek ontzettend veel tijd en energie in alles tijdens het kweekzeizoen. Dit doe met veel liefde, maar als ik geen weerwoord krijg gaat de lol er voor mij ook een eind van af. Ik neem geen reserveringen aan voor mensen die iemand anders willen verassen met een vogel. De aanstaande eigenaar dient hier ten alle tijden van op de hoogte te zijn. Tevens neem ik geen reserveringen aan voor mensen waarvan hun kinderen graag een vogeltje willen. Als ouder moet je hier zelf achter staan. Een huisdier neem je niet zomaar.