Ik werk met een ''vrijblijvende'' reserveringslijst.

Deze wordt pas opengesteld als de blokken in de kooien gaan en het seizoen gaat beginnen. Eerder neem ik geen reserveringen aan! ( De kweek loopt van maart-september, afhankelijk van het weer. )

Wat houdt vrijblijvend in?

Je mag bij mij voorkeur opgeven voor het geslacht en de mutatie van de vogel . Ik hou hier dan zoveel mogelijk rekening mee : van te voren is natuurlijk niet te voospellen wat er allemaal uit de eitjes komt rollen.


In de eerste instantie zijn de nieuwtjes en foto's via hier, maar vnl. via mijn facebookpagina te volgen. Pas als ik de geslachten weet van de kleintjes ga ik de mensen die op mijn lijst staan persoonlijk benaderen met foto's en of er interesse is. Eerder heeft geen zin! Is deze vogel wat je zoekt en wil je deze reserveren vraag ik een aanbetaling.


Het is niet de bedoeling , dat wanneer je jezelf op deze lijst laat zetten , je alsnog overal gaat ''shoppen''. Slaag je ergens anders, geef dit dan bijtijds aan me door, zodat ik andere mensen die wel serieus interesse hebben niet teleur hoef te stellen.


Neem ik contact op , op welke manier dan ook: wees dan wel zo fair om antwoord te geven! Ik steek ontzettend veel tijd en energie in alles tijdens het kweekzeizoen, doe dit met veel liefde, maar als ik geen weerwoord krijg gaat de lol er voor mij ook een eind van af.


Ik neem geen reserveringen aan voor mensen die iemand anders willen verassen met een vogel! De aanstaande eigenaar dient hier ten alle tijden 

van op de hoogte te zijn!

Tevens neem ik geen reserveringen aan voor mensen waarvan hun kinderen graag een ''vogeltje" willen. Als ouder moet je hier zelf achter staan. Een huisdier neem je niet zomaar.


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK